Arrangementen

Ontdek de veelzijdige arrangementen van Beachclub de Meent. Dat is het hele jaar genieten op een bijzondere locatie.

Menukaart Direct reserveren

Ontdek de veelzijdige arrangementen met Beachclub de Meent als uitvalsbasis. Geniet van alle voorzieningen van onze toplocatie, binnen én buiten. Het hele jaar door. Aan alles is gedacht. We hebben een mooi terras met fantastisch uitzicht op het strand en de recreatieplas. De culinaire hapjes komen uit de keuken van Beachclub de Meent.

Wil je zelf je arrangement samenstellen? Vertel ons jouw wensen en we gaan aan de slag om het te realiseren.

High tea

Een high tea is de perfecte gelegenheid voor een gezellige middag met familie of vrienden. Onder het genot van de lekkerste hartige en zoete lekkernijen kun je met een kopje thee kletsen met je gezelschap. Een leuk en gezellig idee voor een verjaardag, feestje of babyshower. Wij serveren alle lekkernijen op mooie planken en etagères.

Lees meer

Party time!

Iets te vieren, maar liever geen feestzorgen? Dan ben je bij Beachclub de Meent aan het juiste adres. Samen kijken we wat er bij jou past en ontnemen we je al je zorgen. Kom langs met je vragen of wensen, we helpen je graag! Dan wordt jouw feestje bij ons echt jouw feestje!

Direct reserveren

Walking lunch of dinner

Wil je met een groter gezelschap lunchen of dineren? Kies dan voor een Walking lunch of een Walking dinner. Er zijn geen vaste plaatsen en daarom blijft je etentje lekker actief en praat je deze keer wel met iedereen.

Direct reserveren

Bedrijfsuitje & receptie

Beachclub de Meent is ook volledig te reserveren voor bedrijven. Bij vergaderingen of recepties wordt de zaak in de gewenste opstelling gezet en ons personeel zal jou en je collega’s perfect serveren. Beachclub de Meent ligt super centraal en heeft ruime (gratis!) parkeergelegenheid.

Direct reserveren

Trouwen op een toplocatie

Droom je van een bruiloft op het strand? Maak je droom waar bij Beachclub De Meent. Geniet op deze toplocatie van water, een groot strand en de ambiance van een smaakvolle, relaxte beachclub. Zeg ja en vier een topfeest. Zo profiteer je optimaal van buiten. En als back-up hebben we altijd binnen, voor het geval de weergoden niet meewerken.

Direct reserveren

Iets te vieren? Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken graag een passend voorstel.

               Direct reserveren