Borrels

Geniet van een gezellige en ontspannen borrel, samen met je vrienden, collega’s of familie. Een lekker een drankje met een beachborrelplank of bijvoorbeeld de bekende Holtkamp bitterballen.

Menukaart Direct reserveren

Borrelen bij Beachclub de Meent

Geniet van een gezellige en ontspannen borrel, samen met je vrienden, collega’s of familie.

We schenken verschillende wijnen en bieren, met een wisselend aanbod afhankelijk van het seizoen. Maar ook alcoholvrij hebben we een groot aanbod. Liever een wat meer uitgebreide borrel? Kies dan voor een verrassende high wine of een high beer, begeleid met hapjes.

Bij Beachclub de Meent vind je verschillende arrangementen. Ben je op zoek naar een combinatie van actief en culinair? Kies dan voor de verschillende actieve arrangementen. Overleg je wensen met ons en we stellen graag een pakket naar wens samen!

Lekker borrelen

Kom lekker borrelen samen met je vrienden, collega’s of familie. Lekker, gezellige en ontspannen. Kies voor een borrelhapje of een seizoensplankje. Laat je verrassen door ons bieraanbod. Wij bieden je de ideale gelegenheid voor een heerlijke particuliere borrel. Natuurlijk ben je ook welkom voor feestjes en grotere groepen!

Particuliere borrel reserveren

Bedrijfsborrel

Borrelen met je collega’s of een memorabel moment extra feestelijk te maken? Kies dan voor een bedrijfsborrel. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Genieten van een drankje, een seizoenbier of aangename wijn in combinatie met lekkere hapjes en borrelplankjes in een sfeervolle ambiance. Jouw bedrijfsborrel wordt zo gegarandeerd een groot succes.

Bedrijfsborrel reserveren

Iets te vieren? Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken graag een passend voorstel.

               Direct reserveren

Lieve gasten,

Dank voor je bezoekje aan onze website!

De weekenden zijn we geopend en
op andere dagen van de week op aanvraag

Omdat er weer aardig wat feestjes & partijen op de planning staan,
kan het zijn dat wij soms besloten zijn
Check de socials!

Groetjes,
Team Beachclub De Meent