Locatie

De Meent is 20 hectare recreatieplezier voor jong en oud. Je vindt er een mooi goudgeel zandstrand, groene ligweides en een fijne waterplas om te zwemmen.

Menukaart Direct reserveren

De locatie van Beachclub de Meent

De Meent is 20 hectare recreatieplezier voor jong en oud. Je vindt er een mooi goudgeel zandstrand, groene ligweides en een fijne waterplas om te zwemmen. Er is van alles te doen voor urenlang sport-, spel- en ontspanning, voor iedere leeftijd en super kindvriendelijk, zoals het Jutterseiland. Een bezoek aan De Meent voelt als een mini-vakantie. Ervaar het zelf.

Recreatieomgeving De Meent is super goed bereikbaar en dagelijks toegankelijk van 06.00 -22.00 uur. De toegang is gratis en ook de ruime parkeergelegenheid is gratis. Uiterwaarde controleert structureel de waterkwaliteit van de recreatieplas. Ook als het weer tegenvalt, is De Meent een prima bestemming. In het naastgelegen Sport & Event Center kun je terecht voor tennis, squash, zaalvoetbal en veel meer zoals bowlen, paintballen en doorgaan voor de ‘derde helft’ in het café.

Liefhebbers van visserij kunnen ook in De Meent terecht. Ga je liever sportief aan de slag? Kies dan voor de trimbaan of ga fietsen, hardlopen of wandelen over de verschillende wandel- en fietspaden rond de plas. De Meent is ook onderdeel van een Klompenpad! Laat je verrassen door het veelzijdige aanbod.

Iets te vieren? Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken graag een passend voorstel.

               Direct reserveren