Over ons

Beachclub De Meent ligt aan een mooie recreatieplas en is de ideale locatie voor een ontspannen ochtend, middag of avond.

Menukaart Direct reserveren

Over Beachclub de Meent

Beachclub De Meent ligt aan een mooie recreatieplas en is de ideale locatie voor een ontspannen ochtend, middag of avond. Eerst lekker actief bezig zijn? Kom dan wandelen of fietsen in onze bosrijke omgeving. Geniet bij mooi weer van de plas en het goudgele strand.

Beachclub De Meent biedt je een heerlijk terras waar je van de eerste zonnestralen kunt genieten. Binnen is het sfeervol en relaxed. Dus je kunt bij ons altijd terecht, zomer, winter, herfst of lente!

Beachclub De Meent is uitstekend bereikbaar, ook met het openbaarvervoer en beschikt over een gratis en ruime parkeergelegenheid! Voor de kinderen is Beachclub De Meent een ideale ontmoetingsplaats. De kids kunnen lekker spelen op het Jutterseiland en wie wil sporten kan terecht op de trimbaan of de wandel- en fietspaden. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij geven je graag meer informatie over onze BorrelsArrangementenEvents of heerlijke lunch.

Iets te vieren? Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken graag een passend voorstel.

               Direct reserveren